Vatten på fel sida


Händer liksom minimalt här nu med tanke på denna förskräckliga värmen..ja jag har mage att klaga för jag mår inget vidare..illamående,noll matlust,snurrig och fötter/ben/händer fulla med vatten.
Det gör RIKTIGT ont med allt detta vattenöverflödet..

Annars har vi väl gjort som alla andra,badat.Soldyrkan blir det som sagt dåligt med eftersom jag verkar samla på mig vatten..så jag får gå runt som en blek norbo!!
Har problem med att jag svettas inte som man ska (under armar svettas jag dock en aning),jag blir bara "febervarm".Så jag antar att det är därför jag inte blir av med vattnet i kroppen.Men varför det är så vet jag inte,så om nån har en lösning på vad det beror på så kom gärna med den!!
Antar att det har nåt med hormoner att göra..

Nä nu ska jag ta min bok och lägga benen i högläge o bara slappa..vem vet kankse jag offrar mig 5 minuter för att få lite sol..
Har börjat läsa en serie av Margit Sandemo som heter Trollrunor..har lite svårt att lägga ifrån mig boken!

Framtidens Zlatan

Igår var det avslutning för fotbollen.De spelade match mot Rabbalshede,förlorade den första och vann den andra.Marcus gjorde visst sista målet.Var meningen jag skulle vara med och kolla men min mage satte stopp för det..
Marcus är sportidiot och har ett enormt tävlingsinstinkt..han hatar att förlora!!!Så han ger verkligen allt och det är försåvitt bra.


BGOIF





Dopp och stekt "fläsk"

Pratade med Carina i telefon i morse och vi bestämde oss för att åka till Västbacken..ångrar ju inte det initiativet..fast jag sitter med lite brända kroppsdelar (fast solcrem var på).

Barnen tyckte det var underbart fast nästa gång tyckte de allt att vi ska åka till Östad!!
De fick iaf badat och fiskat krabbor.Hör och häpnad så kom tom jag mig under ytan,tyckte dock det va en aning brrrr..

Imorn ska jag jobba men på torsdag om vädret tillåter får det bli stranden igen...

Nu väntar jag på dagens middag som kommer från Cleopatra!!







 


 

Om två veckor

Fick en telefon idag som skulle vända livet lite upp och ner ett par timmar.

Sökte ju ett antal jobb för ett antal veckor sen och idag fick jag erbjudanet om en nattjänst i Norge.Blev så jädrans glad,släppa detta med att jaga tider och aldrig veta när man ska jobba.Detta är dock "bara" ett vikariat men för mig spelar det ingen roll!
Så om två veckor börjar jag min nya tjänst..spännande!!!

Och ni som tror att jag kommer att tjäna storkovan..tro en gång till va..för så bra är det inte..!Jag gör detta för att jag trivs med mitt yrke och för mig spelar det ingen roll var jag utövar det!!



Midsommarhelgen


Så nu var Sveriges största högtid över för denna gång.Den var utan "de små grodorna" men med god mat och dricka..
Får tacka värdparet för att vi fick komma.

Är liksom inte så mycket att berätta..vem som blev fullast får ni gissa er till och några skandaler blev det heller inte.
Lovade dock i ett svagt ögonblick att vi skulle ta en kattunge,så efter sommaren utökas familjen med en Bosse (Anders vill iaf att han ska heta så).


VÄRDPARET
 

Lördag blev lugn..vissa mådde som förtjänat (kankse mest en...)

Igår åkte vi till Resö och hälsade på.Anders fick inspekterat N nygamla bil och hälsat på "lilla" vovven.Fick oss samtidigt en matbit..den tackar vi så hemskt mycket för,det var väldigt gott!!!

Nu är min ledighet över,på onsdag börjar allvaret.Har lite ångest om jag får säga det så....men det är bara att vänja sig antar jag!

....

Så var det midsommar igen då.Den skal för vår del firas på Vassbotten med familjen Anneflod.Vilma lämnar vi till Norge och får hem henne dan därpå.Det tackar vi för!!




ÖNSKAR MINA LÄSARE EN FIN MIDSOMMAR!!



Skittrött


NU MÅSTE DESSA PROVSVAR SE OCH KOMMA FÖR NU ORKAR JAG INTE MERA SNART!!!

Bad hairday







Tim(e) goes by


Har väl snart gått en vecka sen jag sist kladdade ner något här.Tiden bara går och går...
Har bara en vecka kvar nu innan semsterschemat börjar rulla.

Marcus har gått ur ettan
Vilma har fått sin första traumatiska upplevelse...blodprovstagning i armvecket...kanske lika traumatisk för en annan??
Fredags jobbade jag,var en stund sen jag gjorde det så det var riktigt trevligt att gå dit...vem trodde att man skulle säga det..
Får passa på att tacka barnvakten...TUSEN TACK!!!

Just nu har vi ett extra barn i familjen...vad gör man inte så föräldrarna kan göra lite otyg??Hoppas iaf att ni hade roligt och att ni sov läääääääääääänge idag (för det gjorde inte jag..haha)...
Är som en liten duracellkanin det här lille gossebarnet och man vet aldrig vad han får med sig när han far runt...
Men vad gör väl det när två blåa ögon och ett stort smil lyser mot dig??


Idag ska jag på Me & I-party...

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦










Vad ska detta vara bra för

Nu har jag fått tvättat Vilma i handfatet på toaletten varje morgon i en veckas tid här..skit högt och lågt.Igår kväll la hon värsta spyan.Håller ju lite extra koll med tanke på en annan liten dam.
Idag är dock inte Vilma så där jättepigg,hon åt vällningen som vanligt men det syns på ögonen,de är blanka men ingen glans.Hon gör ett tappert försök att studsa som Vilma gör men heller inte det går sådär.

Lutar nog mera åt magsjuka idag eftersom Marcus satt på toan förut och gjorde ett VÄLDIGT STORT A!
Men jag ska allt ringa BVC och kolla om ett blodprov ska göras ändå....

Idag hissar vi flaggan för..


...denna tjejen..



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Till mannen i mitt liv..





Rensning pågår

Är ju lite svag för saker och ting och vill gärna prova nya greier (men är samtidigt väldigt skeptisk får jag tillägga).Var dock  inte svår att övertala att vara provkanin för några produkter av detta märket...provkanin och provkanin,fick då betala kalaset själv..

Fick iaf dessa produkter i fredags.Dessa ska rensa kroppen för massa skit (som en detox alltså) och återbygga kroppsbalansen..och ja de RENSAR!!!Gör inget annat än att springa på toa,knappt man vågar åka hemifrån..börjar oxå bli mycket piggare,nåt som varit ovanligt för mig den sista tiden...så nu får man se om det bygger upp med!

Dessa saker ska visst oxå göra så jag förhoppningsvis blir bättre när det gäller psoriasisen (smörjer mig dagligen med en olja de har),märker faktiskt redan en liten skillnad.Inget jag fått av läkaren har fungerat (bland annat en salva för lilla summam 910 kr),så till slut går man på vad som helst för att bli av med problemet...

Har ju liksom haft lite problem att gå ner i vikt och tänkte kanske att detta (detoxen) blir en liten kick i rätt riktning..få tömt kroppen på massa skit!

Jag rensar dock på och ser vad som händer..

Gnäll


Särskrivning
innebär att ett sammansatt ord felaktigt skrivs som två eller flera ord.

Det är inte mycket jag retar mig på när det gäller språket (..lever med en språkpolis så då orkar man inte det)..men detta retar jag mig på!!!Lär ni er inte detta i skolan??
Läser att det är ett vanligt skrivfel i svenska språket,kanske skolan ska ta tag i det då??!!??I vissa fall kan det ju bli riktigt fel..har ju själv sett hur vanligt det är.För att vara ärlig så blir det jobbigt att läsa.


Några exempel kan ju vara:

brun hårig sjuk sköterska istället för brunhårig sjuksköterka (ja,jag vet att detta var ett extremt exempel men ett bevis på hur fel det kan bli..

kassa medarbetare istället för kassamedarbetare

ren korv istället för renkorv

rök fritt i stället för rökfritt

Som du säkert märker om man skriver särskrivning på många ord får det en helt annan betydning..

Tack och hej för lilla gnälliga mig!!

Sammanfattning av ingenting


Är kankse en passande rubrik för denna helgen.Har inte gjort de stora sakerna.

Lördag hade jag Me and I träff och det var trevligt,väldigt trevligt att alla tyckte om kläderna och att det shoppades bra.Jag längtar iaf tills kläderna kommer!!
Anders spenderade lördagen i Göteborg och Uddevalla med Tony...

Söndag och morsdag spenderades på Nordby för att kolla in det nybyggda...stort var det iaf..
Fick en teckning av Thea föreställande en kamel med krona...gjort på dagis.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
                                                             
Vilma lägger en rejäl rap i garaget samtidigt som Marcus vill ha pumpat en boll.Marcus kommenterar rapen,jag säger:
- Luften ska ut
Varav Thea pekar på bollen och säger:
- Och där ska luften in...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mina små älsklingar:







RSS 2.0