Beslutsångest..

..hade jag idag..

Hade blivit inbjuden på Me & I-party hos Camilla men bestämde mig för att inte gå...helt till Viktoria frågade..då blev jag sånn ska- jag- gå-eller-inte-gå.
Är ofta så nu för tiden(beslutsångestvirrigtant) eftersom man badar ju inte direkt i pengar och för att man mår som man gör..

Men jag bestämde mig dock för att åka till slut och V kom för att hämta mig.Fick ta med mig Vilma (Anders mekade Ford).
Väl där så hittar man ju så otroligt mycket fint...så får man beslutsångest över vad man ska välja..
Först handlade jag,så fick jag ångest för att det blev för dyrt och nu sitter jag här och ångrar jag att jag inte köpte det ändå...

Så nu är det slut med ångerheten..Helena ringde nyss (nåt jag ville ha var slut),så jag beställde de två plaggen jag tog bort...

Så resultatet blev:









En vecka har gått...

Nu ska jag ta mig samman och blogga lite tror jag..om vad som har hänt sista veckan.Inte för att det är så värst mycket (kanske mest för sig själv så man om några år kan gå tillbaka och mimra lite..).

Mår som skrivet inte helt toppers men det är inget jag ska bry er om...

Sist helg packade vi oss in i bilen för att besöka Anders syster med man.Väldigt trevligt initiativ som snart måste göras om.Där bjöds det på god mat och "massa" gott ekologiskt/organiskt rött vin.Skulle egentligen åkt hem på lördag men N och jag bestämde att Anders var sugen på Belgiskt öl och stannade därför kvar en natt till..
Marcus såg vi knappt nåt till (de har Wii) och Thea terroriserade N med att leka "den det snurrar på ska...." hela tiden.Var köpte du all den tålamoden hen???



Lördag var vi på loppis i Angered,herrejisses för greier!!!Dit måste det åkas flera gånger.Annars åkte vi förbi IKEA ...utan att åka inom...(det kallar jag karaktär det).



Veckan som gått nu har bestått av läkarbesök och jobb...

Har fått bekräftat mina aningar om att utslaget på kroppen va psoriasis (har haft det i hårbotten sen jag var liten).Fick massa krämer/salver som ska smöras på...kladdigt värre...var på gränsen till att det hade blivit "att pendla" till Uddevalla för solning..hoppas nu att detta hjälper så man slipper åka dit i tid och otid!

Torsdag och fredag har jag jobbat..Guuuud va gött det va!!!Komma bort från dessa väggar och prata annat än bebisspråk.
Ska jobba måndag och tisdag med,sen hoppas jag att det blir mycket lediga tider framöver...

Igår var Thea på kalas och vi andra passade på att handla,Marcus behövde huxflux nya gympaskor..(de passade sist vecka men i fredag var de för små?!?!?!)...han hittade ett par på det lokala köpcentret men vilket pris!!!Menmen det fick då bli dessa eftersom det inte fanns några andra som föll herremannen i smak!

Anders greiar Ford så vi förhoppningsvis snart får den på vägen,börjar tröttna på den trånga platsen och den kära Opeln har gjort sitt på jordelivet.

Så, så här roligare blir inte läsningen...men som skrivet mest en uppdatering för en själv!!

    

Om man skulle..

men vet inte om jag har lust och ork till att börja igen just nu....

Är på ett jävligt kasst humör,trött och sleten både psykisk och fysisk...så jag håller mig för mig själv en stund till tror jag!!!



I´ll be back some day

Har det inte helt bra nu...

Men en vacker dag återkommer jag nog!

Tävlingsdax





"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Poesi på hög nivå...

 

Tingeling, Tingeling.
Betyder jag ingenting?
Och jag ber dig min älskling,
lägg av med ditt slingeling.
Tingeling Tingeling
var vi bara en fling, oh oh oh,
mitt hjärta sa pling,
när du öppnade din springeling

 

Kopiös populär är den blivit iaf...


Barnprogram på hög nivå...

...Ninke-Nonk,Makkapakka,Pinke-Ponk,Upsy Daisy,Ha-Hoer,Pompepiner...




Ibland börjar jag verkligen fundera på vad som är det pedagogiska syftet med vissa barnprogram...som detta då??Men det kanske inte finns nåt??Programmet går iaf hem hos väldigt många barn..undrar om det är samma bolag som gjorde Teletubbies??

En annan dag..

..är det idag..
Hoppas verkligen resten av dagen blir lika bra som det känns nu!Både Vilma och jag har fått en go natts sömn och man känner sig mera utvilad,cementblocket av en kropp kanske berodde på mangel av sömn?
Känner mig iaf lättare i humöret och kroppen verkar fått lite energi...välbehövligt!

Imorn åker vi till Säve för att hälsa på svägerka med man,nåt vi verkligen ser fram emot.Man ses inte så ofta plus att vi har nog inte varit där på ett bra tag...ja man borde skämmas,för så långt är det inte!

Söndag är det hockeyavslutning och efter det är det bara att förbereda sig för en ny vecka som faktiskt innehåller jobb för min del.Ska bli såååå gott att komma igång igen.Har faktiskt valt att jobba lite i sommar med...


Denna är kanske en bidragande orsak till att man mår som man gör idag...



På´n igen

Sitter här och fryser och svettas omvartannat,har knappt sove på två nätter eftersom Vilma oxå är sjuk.Kroppen känns som ett stooooort cementblock och bara det att ta på sig kläder gör ont!

Är väl kanske detta de kallar influensa...



Middag...

Marcus kommentar till dagens middag..

..."det här var inte mycket till mat du..."

Det serverades hemmagjorda köttbullar,mos och sallad..

Månadens matredovisning

...dumpade ner i brevlådan igår..Buffé men tillhörande bonuscheck,inköpsredovisning och Mina varor..den där inköpsredovisningen kan ju ensam göra att man får ont i magen..

När det gäller mina varor stämde det väl sådär..lök och pastasås stämmer ju klockrent..men nappar??Vilma använder inte ens det!! Så om det är någon som vill spara 20 % på Esskanappar så säg ifrån..

Blir aldrig som man tänkt sig..

Ändrade planer..ingen städning,ingen barnvakt och kanske ingen hockeyträning..Anders har varit nere för räkning nu här på morronkvisten med kraftiga magsmärtor,yrsel,kallsvettning...
Tror dock vi har löst gåtan...dålig svamp!!

Han påstår sig nu må bättre,får hoppas det stämmer..



Helg ljuva helg...

....eller?

Denna helg är fullproppat till bristningsgränsen,allt från storstäd till kalas.Är inte så förtjust när det blir så mycket på agendan,orkar liksom inte med det mentalt...

Jag ska iaf köra Marcus till hockeyträningen imorgon (första gången denna säsongen..öh,säsongen slutar nästa helg).Tjejerna ska vara hos Tony och Viktoria medan Anders har fått det ärofyllda uppdraget att vara med och storstäda dagis...

Söndag är det två kalas och de krockar..hade ju varit lättare om båda var här,men det ena är i Halden..antingen får vi dela på oss eller så får vi hämta Thea lite tidigare...

I mellan att detta ska vi prova vara lite sociala med familjen Anneflod och kolla melodifestivalen..och kanske upprepa sist helgs middag?? ...får se hur man mår,men som tur är så bryr de sig inte om man skulle råka somna...

.........nu lagar Anders middag,minutbiffar,pommes,sallad och sås...MUMS!!!
När det gäller dessa minutbiffar måste jag berätta en sak..de sålde två olika,en med pepparkrydda och en utan.Den med peppar var 10 kr kg dyrare än den utan!!!

Sen ska jag vräka götta och må därefter och kolla på Så ska det låta!!

Hejsvejs och ha en bra fredagskväll!!

Nästa helg vill jag...

... se denna



Bara nån vill förbarma sig över oss och vara barnvakt för några timmar eller en natt...



Igår och idag


Gårdagen




Idag





Barn har då lösningar på allt...

I förmiddags gick strömmen och då kommer Thea med följande...

"Vi har iaf solen..."


Vår lilla problemlöserska


Tävling


Tävlar om att vinna ett smycke från Levinda Design.

Vinna..



"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 400kr från EKOLEKO hos Tant Ulrika. Var med du oxå!"

Jag är med här..



"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MiniPeople hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Hoppas hoppas


"Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du oxå!"

ÅHHH...

.....STACKARS MIG!!!


Shit...



JA JUST DET...SHIT!!!

Ny vecka nya möjligheter..

..heter det så fint!

Börjar ju bra med sol,nåt man inte är så bortskämd med.
Har ingen speciella planer denne vecka,ska prova komma mig till BVC idag och mäta och väga Vilma iaf
Tror jag ska åka till jobbet och kolla om det finns några lediga tider med,känner för att börja jobba lite nu.Ska jobba där i sommar,50-60% iaf,resten ska jag vara mammaledig.

Gårdagen blev lugn,Marcus var ju på kalas och hade haft det bra där..annars var det bara hushållssyslor som blev utförda (nödvändigt ont).Annars blev jag ståendes ute och kolla på alla fåglar som ville ha mat...



Mina axlar börjar må bättre,världen snurrar inte lika mycket längre,det är rätt så gott kan man säga..

Ett litet meningslöst morgoninlägg..//tack och hej!!



Igår och idag

I går efter hockeyträning satte vi näsan mot Vassbotten,till familjen Anneflod.Hade varit så fräcka och bjudit in oss själva på middag,Anders skulle dock hjälpa till att koppla in bilstereon i Viktorias "nya" bil.Så nu kan du heller sjunga me..

Det bjöds på tacos,nåt som var gudomligt gott..har inte sett våra barn äta så mycket på länge..Tony var  "ett svagt mannfolk" igår så han missade den goa maten.




Annars så fick barnen lekt av sig..och en annan fick tjötat lite.Tim var full fart och full av bus..men kopiöst charmig...som vanligt.



Idag är det barnkalas för Marcus..till Martin..ved måste oxå köras in..får se vad mannen i huset orkar för han börjar bli så där SVAG han med...
Själv provar jag få röjt upp här men hamnar på nåt konstigt sätt alltid  framför datorn..måste va en väldigt stark dragningskraft...eller är det min motivation??Nää kan aldrig tänka mig det..

Hipp hipp HURRA...



FÖR IDAG ÄR DET MAMMA/SVÄRMOR/FARMORs FÖDELSEDAG!!!


Drar åt vänster..




Är helsnurrig och har ont i nacken/ryggen,ingen kroppsdel vill som jag..när jag går dras jag mot vänster och det känns som om saker kommer närmare,dras liksom mot ögonen..svårt att förklara..men jäkla ont gör det i nacke och rygg!!!

Trodde det var att nåt hade lagt sig i kläm (har haft detta förut och då var det flera behandlingar hos sjugymnasten som gällde) men när jag ringde BVC för att avboka Vilmas tid idag fick jag dock höra att det är flera som har det så..alltså kan det vara ett virus med..

Så nu får jag se över helgen om det blir bättre annars är det väl bara att ringa vår lilla "familjesjukgymnast"...otroligt skönt att ha nån sådan i familjen så man inte behöver gå via VC och greier..



Vår lilla myspystjej..



Ser ju skönt ut....men när hon hamnar i detta läget så tar det inte lång tid innan gapar och gormar..för hur man tar sig från mage till rygg har man inte upptäckt än...

Datanörd



Behöver jag säga mera???

Är det verkligen möjligt???

Hittade denna länk på Facebook idag...ja man kan då tjäna pengar på allt..


Verklighetsflykt

Så var man hemma i verkligheten igen då..men det var en välbehövlig verkighetsflykt.

Finns egentligen inte så mycket att berätta men det var en fin resa med gött sällskap,lek,shopping och mycket slappande.

Helgen började med togresa Halden-Oslo klockan 10.00.Jag fick dock vänta på stationen i 1,5 timmar eftersom Anders skulle parkera bilen hos mamma och pappa..hade nämligen fått reda på att parkeringen på stationen var borttagen..men vad fanns där då...???

                                                                   

Så var det dax för Taxi mellan tåg och båt,men det var lättare sagt än gjort..har aldrig varit några problem för när man åkt med småbarn men nu har de visst ändrat regler så så små barn som Vilma måste sitta i barnstol..var beredd att ta all pickpack och åka buss (hatar att åka buss eftersom det fortfarande får mig att må dåligt) men tillslut fick vi reda på om vi tar en MaxiTaxi så har de barnstolar...kunde inte den första chaufören sagt det med en gång då???

Ja vi kom då till terminalen och mera väntande..Thea började anta sin mycket vanliga min denna dag...och bestefar kände att han inte kunde va dåligare han..





Ombord kom vi och hytten hittade vi...


Sen var det mat och en liten rekogniseringsrunda..det fanns mycket mera som inte blev tatt kort på eftersom en viss sak oftast hamnade kvar i hytten...

                 


Barnen och vi somnade gott och bra sletna...

Morgonen därpå anlände vi Kiel goa och mätta efter en go morgonbuffé..Målet var ett närliggande shoppingcenter.
Marcus hade lyckats tappa bort sin plånbok men den återfanns i receptionen med alla pengar i

              


Och så här roligt var det...

         

Resten av resan bestod av mera tittande i Tax-freen och bad för barnen (ingen höjdare att sitta där om man inte badar själv,vääääldigt hög luftfuktighet och klorlukt...för att inte prata om ljudnivån..)

Söndag morgon kom alltför fort och det var dax att anlända Oslos hamn och hemfärden kunde börja...trötta och belåtna..




Och tillslut en bild på båten..


  
Vill passa på och tacka de två som var husvakt..och det är tur man bor på ett ställe med tillgång till traktor..eller hur Alex??

RSS 2.0