Uppvaknandet


Sitter här och det värker i varenda led av kroppen,liten som stor.Så nu blir det lugna gatan för mig ett litet tag,vet dock inte om värken beror på all jobbandet eller något annat.Lutar nog åt det sista,brukar sitta så här imellanåt (rätt så ofta nu faktiskt).Har ju psoriasis i flera former och fasonger så varför inte likagott slänga med artriten på listan??.Men som de säger,det som inte dödar härdar..;-)

Jaja nog om det...annars som sagt så har tiden bestått av jobb och jobb igen.Har knappt sätt min familj i vaket tillstånd de sista veckorna och nu ställer jag mig frågan om det verkligen ska vara så och om det är värt det??Svaret jag ger mig själv är att det är väl så det ska vara,många som har det som vi.Men om det är värt det,så är svaret ett rungande NEJ!!Fråge mig inte vad jag ska göra åt det.Jobb måste man dock ha och några fasta tjänster finns inte, så man får väl vara tacksam över det man får/har.
Tiden får ge svaren!!

Vilma har under denna tiden knäckt gåkoden.Hon stabblar runt på ostadiga ben med ett stort leende på läpparna.
Måste vara en enorm lycka att ta de första trevande stegen och hur mycket värmer det inte ett moders hjärta att få ta del av det??Ett ögonblick man aldrig glömmer♥

Snabbt går det..


Tolv dagar på dagis räckte för att VAB ska behövas tas ut..tur att jag jobbar två kvällar nu så Anders inte behöver stanna hemma hela dagar..(fast det tycker nog inte han...)
Är ju så himla typiskt med nu när jag hade tänkt åka upp och ge henne det lilla sticket mot Grissjukan.Får hoppas hon är piggare på fredag så vi kan göra det då..

Märker redan att hon har svårare för att få luft och andningen blir många "uh".Så det är väl bara att invänta en relativt hög feber och en ännu kinkigare bebis antar jag..
Kan ju korsa allt man äger att det är några tänder på G..

Nu sprider det sig en mindre god odour här i köket..gött att nåt är som vanligt iaf..


Hjulen snurrar på

Som vanligt är det dåligt på bloggsidan men händer det inget så finns det ju heller inget att skriva om...tycker jag iaf..
Nu är iaf Vilma färdig inskolerad på dagis och Anders har börjat jobba igen.Jag själv gjorde idag min första dag i Tanum,verkar helt OK faktiskt.Hoppas det är lika trevligt där jag ska vara imorgon kväll.
Har inte blivit så mycket jobb som man hoppats i Std så nu korsar jag allt jag har att det lossnar lite nu när man har vidgat sina vyer lite..ska ju liksom leva med..

Annars tror jag inte vi har gjort de stora utsvävningarna sedan sist,har dock hunnit bli 1 år äldre och jobbat lite medan Anders har skött markservicen.
Det ända stora är att vi ÄNTLIGEN har fått lämnat in vår stora TV på lagning och förhoppningsvis inom några få korta veckor ska vi gå från 21 tum till 42 tum...
Snurriga jag hade lyckats snurra bort kvittot och herregud va svårt det skulle va att få skaffat en kopia..typ ett telefonsamtal på 5 min!!!I stället har denna "lilla" TV stått i vårat sovrum i ett antal månader och bidragit till  ett antal kg dammråttor..

Nu inväntas helgen som innehåller barnkalas,poolspel och dop...

Återblick


Ja det är ju inte så ofta man skriver här nu för tiden.Har som vanligt inte gjort de stora sakerna men lite av det som hänt, är att två av barnen har fyllt år med allt vad som kommer därtill och Marcus har gjort sitt första poolspel i hockey.

Så har alltså Vilma fyllt 1 år och inskolningen på Krumeluren har börjat.Verkar gå finfint som tur är...





Fem dagar senare var det dax för Thea att äntligen fylla 6 år,något hon har gått och väntat på i en evighet (alla andra utan henne var ju sex år fyllda, något som var katastrof!!!)
Vuxenkalaset slog vi ihop med Vilmas men barnkalaset var i lördags med halloween som tema.Många barn kom utklädda,några av de kände man knappt igen!
Tre timmar med hög ljudnivå och mycket stoj var det men Thea tyckte iaf det var ett lyckat kalas (fast nästa år lutar det åt prins/prinsesstema..








I söndags stod jag och frös halvtfördärvad i Munkedals ishall (ja det måste vara Sveriges kallaste ishall!!!).Marcus spelade sitt första poolspel i hockey, nåt han har väntat på rätt så länge!Thea var hos gudmor och gudfar och Vilma hos farmor..
Hans lag mötte Rönnäng,Vänersborg och Uddevalla och de vann alla tre matcherna...Vår lilla hockeyhjälte gjorde tre mål och man kan inte annat än att vara en stolt mamma!De små hjältarna är verkligen duktiga allihopa,man kan inte annat än att bli impad (jag kan inte ens ta mig runt på ett par skridskor..)
Så nu är det bara att jaga barnvakt till 21/11 så man åka med till Tjörn och kolla...



Lions U - 9 (Marcus längst till höger sittande på huk)



Marcus i vit tröja...


Jaja inte blev det bra men några rader blev det ju...

RSS 2.0