BlaBlaBla...


Tror inte jag orkar detta med bloggeri längre..händer ju inget spännande här i livet just nu..(känns som upprepning,kanske skulle göra slag i saken??)
Just nu är det sjukdom och jobb som gäller..har varit förkyld i snart 14 dagar och det verkar inte ge med sig.Blir kanske inte bättre av att jobba så mycket som man gjort men man måste..

I helgen har jag jobbat 22 timmar av helgens (lör o sön) 48 timmar..e en aning vimmelkantig och trött.Men är det en akutsituation så ställer man så klart upp.
Funderar starkt på att ta med mig maken på en minisemester,bara vi två...vill säga om nån vill låna 3 yrväder en helg??Känner att vi skulle behöva det nu.

Annars går Vilma runt och säger tittut och ått-ti..hon växer och frodas.Mätte och vägde i onsdags och då var hon 86 lång och 11,8 kg tung..
De två andra barnen i huset är det oxå bra med,skola,vänner och fritidsintressen dominerar (som det ska vara antar jag).Marcus och Anders har gjort en miniskridskobana som de åker på ibland (mest Marcus av nån konstig anledning..),annars verkar det som om de tröttnat på vinter och snö..

Matomläggningen (3 kg lättare) går bra men träningen har det blivit sämre med tack vare sjukdom av olik art..men till veckan satsar jag på nystart.Måste ju liksom sätta fart nu eftersom jag har anmält mig till Vårruset 11 maj med funderingar på att jogga dessa 5 km..ja jag funderar verkligen på vad jag tänkte när jag anmälde mig!!
Är bara att enträget fortsätta..

Nej nu ska jag servera en nygräddad tigerkaka till den övriga familjen..

RSS 2.0