Tittut


Ja våren är på anmarsch med stora steg och bakterierna florerar. Inte har man mera än fått ristat av sig magsjukan så kommer hosta och snor..stackrarna,låter inget vidare iaf.

Annars är det lugna gatan här på Tågeröd,vi njuter av att se att snön smälter och att flera vårtecken är på G.Ska bli så gott att se barfota och sommarklädda barn,ha ytterdörren uppe till sena timmen och att få känna den friska doften av utetorkade kläder.
Våren brukar vara en känslig tid för mig,brukar få en liten vårdepression,men i år ska jag verkligen prova möta våren med glada miner och ett positivt tankesätt..på ett eller annat sätt ska det lösa sig iaf...kan ju inte annat än att prova.

Förutom hosta och snor mår barnen bra.Hos Vilma kommer det flera och flera ord och man börjar se att hon förstår när vi pratar med henne..favvofigurerna är Teletubbies och till vår stora "sorg" ( eller kanske är det Vilmas) så hittar vi inte Theas gamla Dipsynalle..
Marcus har nyss avslutat hockeysesongen,gjordes i helgen med en cup på Lionshov,stolta föräldrar,kusiner och morföräldrar kunne se Marcus bli matchjälte 5 sek från slut i sista matchen.Det bästa var ju att bestefar lyckades filma målgörandet..ska se om jag kan lägga ut det här på bloggen så småningom..
I dag var det meningen att han skulle börja fotbollen men med den hostan han har så tror jag det får vänta en vecka till.
Med Thea är allt bra...det är familjens lilla konstnär/filosof..hon gör exakt som hon vill och är väldigt impulsiv och påhittig.Hon har totalkaos runt sig och verkar då trivas med det.Prinsessor har blivit vrakade för drakar och hästar.

Kankse inte världens mest roligaste läsning men kände för att kladda ner några ord..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0